Kindkracht 0/12 locatie Spetters

Kindkracht 0/12 is een professionele organisatie, waarin boven alles het kind centraal staat. Wij willen een meerwaarde zijn in de kindertijd en zijn gericht op het welbevinden en de ontwikkeling van het kind.Wij bieden een geborgen plaats voor kinderen, ouders en medewerkers waaruit warmte, respect en vrolijkheid straalt in een sfeervolle en natuurlijke omgeving.

Wij bieden verschillende vormen van opvang: Kinderdagverblijf (KDV) voor kinderen van 0 tot 4 jaar,  Peuterspeelzaal (PSZ) voor kinderen van 2 tot 4 jaar en Buitenschoolse opvang (BSO) voor kinderen van 4 tot 12 jaar. De kinderen worden bij Spetters opgevangen door professionele en liefdevolle begeleiding. Er heerst een veilige en gezellige sfeer waarin alle kinderen zich thuis kunnen voelen. Warmte, betrokkenheid en respect zijn de uitgangspunten voor de omgang met en tussen de kinderen.

Kinderen vinden het leuk!
Andere kinderen ontmoeten, samen spelen en ontdekken is iets wat kinderen van alle leeftijden leuk vinden! In onze groepen zijn de materialen, activiteiten, tijd en aandacht speciaal aangepast aan hun leeftijd van 0 tot 12 jaar. De kinderen staan centraal in alles wat we doen en kunnen genieten van de vrijheid en ruimte die wij ze bieden!

Professionele zekerheid;
Kindkracht 0/12 is in het bezit van het HKZ-kwaliteitscertificaat; toegekend en jaarlijks getoetst door het keurmerkinstituut. Ook worden wij jaarlijks geïnspecteerd door de GGD. Ons uitgangspunt is dat wij kwalitatieve en oprechte zorg en opvang bieden, zodat u uw kind met vertrouwen en een goed gevoel bij ons brengt!

Samenwerking brede school
Spetters heeft een samenwerking met basisschool de Kiem. Kinderen gaan bij 4 jarige leeftijd makkelijk over naar de school en ook de buitenschoolse opvang is makkelijk te bereiken. De kinderen kennen het gebouw en contact is snel gelegd. Ook is het fijn om gebruik te maken van elkaars ruimten. Er worden steeds vaker gezamenlijke activiteiten georganiseerd.

Locatie Spetters (KDV/PSZ/BSO)
Schoolplein 3
2371 EK Roelofarendsveen
T. 071-3314359
spetters@kindkracht.nl

 

Fotogalerij